Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Disney+: Πρώτο trailer για τις σειρές Falcon and Winter Soldier, Loki και WandaVision της Marvel (trailer)

Η Marvel Studios εκμεταλλεύτηκε το Super Bowl για να διαφημίσει τις 3 επερχόμενες σειρές που ετοιμάζει για το Disney+, τα Falcon and Winter Soldier, Loki και WandaVision. Ιδιαίτερα πολλά πλάνα δεν υπάρχουν στο μοναδικό video που δημοσιεύτηκε, ωστόσο μπορούν να μας προετοιμάσουν κατά κάποιο τρόπο για αυτά που έρχονται. Ο Sam “Falcon” Wilson συνεχίζει μετά το arc του Captain America και φέρνει στο Marvel Cinematic Universe τον Bucky “Winter Soldier” Barnes, ενώ στο υλικό βλέπουμε και την επιστροφή του Zemo. Στο WandaVision βλέπουμε τους Wanda Maximoff / Scarlet Witch και Vision να αλληλεπιδρούν μέσα σε ένα σπίτι, ενώ -τέλος- ο Tom Hiddleston επιστρέφει ως Loki. Το Falcon and the Winter Soldier αναμένεται φέτος στο Disney+, ενώ το WandaVision αναμένεται το 2021. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*