Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Η Ubisoft ανακοίνωσε την τηλεοπτική σειρά Mythic Quest: Raven’s Banquet (trailer)

*
Η Ubisoft, μέσω της Ubisoft Studios ασφαλώς, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά Mythic Quest: Raven’s Banquet.

Στη νέα αυτή παραγωγή πρωταγωνιστούν οι Rob McElhenney (It's Always Sunny in Philadelphia) και Danny Pudi (Community) και όλα περιστρέφονται γύρω από την καθημερινότητα σε μια φανταστική ομάδα ανάπτυξης που είναι υπεύθυνη για τον εξίσου φανταστικό τίτλο Mythic Quest. Τόσο ο Rob McElhenney όσο και οι Charlie Day και Megan Ganz, επίσης από το It’s Always Sunny In Philadelphia, είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία της σειράς.


Ανακοινώθηκε επίσης πως η παραγωγή αυτή προορίζεται για τη συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ της Apple, η οποία θα λανσαριστεί το ερχόμενο φθινόπωρο.

Δείτε το πρώτο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*