Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Νέα trailers για την ταινία Werewolves Within και τη σειρά Mythic Quest

Κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward στο πλαίσιο της E3 2021 παρακολουθήσαμε trailers για την ταινία Werewolves Within και τη σειρά Mythic Quest.

Το Werewolves Within είναι μια κωμωδία τρόμου που θα κάνει την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου. Το trailer μας αποκαλύπτει μια σκηνή της ταινίας με τους Sam Richardson (Veep) και Milana Vayntrub (This is Us) και Rebecca Henderson (Dr. Ellis). Σκηνοθέτης είναι ο Josh Ruben (Scare Me) και το σενάριό του βασίζεται στο VR game του ίδιου ονόματος της Ubisoft. Σεναριογράφος είναι η Mishna Wolff. Το καστ συμπληρώνουν οι Harvey Guillen, Cheyenne Jackson, Michaela Watkins, George Basil, Sarah Burns, Michael Chernus, Catherine Curtin, Wayne Duvall και Glenn Fleshler.



Το νέο trailer της δεύτερης σεζόν του Mythic Quest προετοιμάζει το κοινό για το φινάλε, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από το Apple TV+ στις 25 Ιουνίου. Οι δημιουργοί του είναι οι Rob McElhenney, Charlie Day και Megan Ganz και είναι η πρώτη κωμωδία που έρχεται από τη Ubisoft Film & Television. Σε αυτήν εμφανίζονται οι Rob McElhenney, Ashly Burch, Jessie Ennis, Imani Hakim, David Hornsby, Charlotte Nicdao, Danny Pudi και F. Murray Abraham.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*