Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Eli Roth: Ο σκηνοθέτης του Hostel ετοιμάζει ταινία Borderlands

*
Η Gearbox ανακοίνωσε επίσημα πως ο Eli Roth, ο σκηνοθέτης του Hostel, εργάζεται εδώ και καιρό και ετοιμάζει μια ταινία για το Borderlands. Η μεταφορά του παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη έχει ανακοινωθεί από το 2015 και θα υποστηριχτεί από την Lionsgate. Κάποια στιγμή ακούστηκαν φήμες για εμπλοκή του Leigh Whannell (Saw, Insidious), ωστόσο πλέον έχουμε επίσημα δεδομένα. Ο Eli Roth θα αναλάβει την σκηνοθεσία, το σενάριο δουλεύεται από τον Craig Mazin (Chernobyl) και στην παραγωγή θα συμμετέχουν και οι Avi Arad και Ari Arad. Ο Randy Pitchford θα συμμετέχει στο project ως executive producer μαζί με τον Strauss Zelnick, CEO της Take-Two Interactive. Περισσότερα για το θέμα θα έχουμε ίσως στο πλαίσιο του PAX East, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*