Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Emilia Clarke για τα επόμενα επεισόδια Game of Thrones: «Βρείτε τη μεγαλύτερη τηλεόραση που μπορείτε»

*
Η Emilia Clarke έδωσε μια συνέντευξη στον Jimmy Kimmel και την εκπομπή Jimmy Kimmel Live του ABC, σημειώνοντας πως οι τηλεθεατές θα πρέπει να βρουν τη μεγαλύτερη τηλεόραση που μπορούν για τα επόμενα επεισόδια του Game of Thrones! Η συνέντευξη ήρθε μετά την προβολή του τρίτου επεισοδίου για τον όγδοο κύκλο, όπου και είδαμε την επική μάχη του Winterfell. Η Clarke μίλησε για τις 55 νύχτες που διήρκησαν τα γυρίσματα, για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν, για τον Kit Harington, το πως είναι η αίσθηση των γυρισμάτων για τις σκηνές με τους δράκους και αρκετά ακόμη. Δείτε ένα απόσπασμα μέσα από το παρακάτω video.



Σε ότι αφορά τα επόμενα επεισόδια, η δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε ειδικά πως για το πέμπτο θα πρέπει οι τηλεθεατές να βρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τηλεόραση γίνεται! Δείτε το σχετικό απόσπασμα, μέσα από το παρακάτω video tweet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*