Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ethan Hawke, Julia Roberts και Mahershala Ali στο επερχόμενο θρίλερ Leave the World Behind του Netflix

*
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το cast της νέας ταινίας θρίλερ Leave the World Behind που ετοιμάζει το Netflix. Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ του εξωτερικού, στην παραγωγή θα συμμετέχουν οι Julia Roberts, Mahershala Ali και Myha’la Herrold, ενώ πρόσφατα φαίνεται πως μπήκε στην ομάδα και ο Ethan Hawke. Η ταινία θα βασιστεί στην ομώνυμη νουβέλα του Rumaan Alam που κυκλοφόρησε το 2020 και αναλύει την ζωή δύο οικογενειών που ήταν ξένες μεταξύ τους, αλλά αναγκάζονται να συνεργαστούν όταν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο τα πράγματα παίρνουν πολύ άσχημη τροπή. Hawke και Roberts θα είναι το ένα ζευγάρι, ενώ οι Ryan Kiera Armstrong (American Horror Story) και Charlie Evans (Everything's Gonna Be Okay) τους ρόλους των παιδιών τους. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*