Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Evil Dead Rise, το sequel του Evil Dead έρχεται στο HBO Max

*
Το Evil Dead Rise είναι το sequel του Evil Dead που ετοιμάζεται από τους Bruce Campbell και Sam Raimi στο HBO Max. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Variety, το Evil Dead Rise δουλεύεται εδώ και καιρό από την New Line Cinema, το studio που ήταν υπεύθυνο και για την αρχική ταινία που προβλήθηκε το 1981. Raimi και Campbell θα συμμετέχουν από το ρόλο των executive producers και θα μας ταξιδέψουν για άλλη μια φορά στον κόσμο του franchise. Στην βασική ιστορία, δύο αδερφές συναντώνται μετά από καιρό, αλλά την χαρά θα διακόψουν αιμοβόρα πλάσματα που θα προσπαθήσουν να ξεπαστρέψουν οποιονδήποτε μπει στο δρόμο τους. Το Evil Dead επανήλθε στην επικαιρότητα το 2013 ως reboot και πλέον επιστρέφει για έναν ακόμη γύρο, με νέα παραγωγή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*