Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Expendables 4: Αυτοί οι αστέρες του Hollywood θα βρίσκονται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη

*
Τα γυρίσματα για την ταινία Expendables 4 συνεχίζονται και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη. Όπως είναι λογικό, μεγάλοι αστέρες του Hollywood που θα πρωταγωνιστήσουν στην παραγωγή, βρίσκονται ήδη στη συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματα αρκετών σκηνών δράσης. Η αρμόδια εταιρεία έχει διαμορφώσει σχετικούς χώρους στα ανατολικά και δυτικά της πόλης και από σήμερα θα εμφανιστούν στα σετ και όλοι οι χαρακτήρες. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ, στην χώρα μας θα βρίσκονται από σήμερα οι Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ, Κέρτις “50 Cent” Τζάκσον και Τόνι Τζα. Στα πλατό της ταινίας θα χρησιμοποιηθεί εξοπλισμός και του ελληνικού στρατού. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*