Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Extended trailer για την 2η σεζόν της σειράς Black Lightning

*
Δημοσιεύτηκε το trailer της δεύτερης σεζόν της σειράς Black Lightning, της τηλεοπτικής μεταφοράς του ομώνυμου κόμικ των Tony Isabella και Trevor Von Eeden. Η οικογένεια Pierce βρίσκεται ξανά στις επάλξεις και ένα σεβαστό μερίδιο του χρόνου τους, ασχολούνται με τους The 100, μία εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία. Δεν είναι όμως ο μοναδικός κίνδυνος για την πόλη της Freeland. Ο Tobias Whale (Marvin Jones III), κινεί, στο παρασκήνιο, τα νήματα της πόλης προσελκύοντας ακόμα περισσότερους metahumans με υπερδυνάμεις και διαφθείροντας τους αστυνομικούς. Στο πρόσωπο του Jefferson Pierce (Cress Williams) εναπόκεινται όλες οι ελπίδες των κατοίκων για την εξυγίανση της περιοχής. Διόλου παράλογο, εάν αναλογιστεί κανείς ότι μπορεί να διαισθανθεί και να τιθασεύσει τον ηλεκτρισμό. Συνάμα, πρώην αθλητής Ολυμπιακών αγώνων και ένας σεβαστός εκπαιδευτικός. Στο πλάι του έχει τις δύο του κόρες, Anissa και Jennifer. Η Anissa (Nafessa Williams) είναι γνωστή ως Thunder και μπορεί να αλλάζει δραστικά την πυκνότητα της έτσι ώστε να γίνεται άτρωτη ή πολύ δυνατή, για όσο μπορεί να κρατήσει την αναπνοή της. Από την άλλη, η Jennifer (China Anne McClain) φέρεται να είναι η ισχυρότερη της οικογένειας και το σώμα της μπορεί να παράγει ατόφια ηλεκτρική ενέργεια. Το παζλ των Pierce συμπληρώνει η πρώην γυναίκα του Jefferson, Lynn Stewart (Christine Adams) η οποία είναι μία διακεκριμένη ιατρική ερευνήτρια και ειδική στα φάρμακα για τους metahumans. Το Black Lightning επιστρέψε για την δεύτερη σεζόν, στις 9 Οκτωβρίου στο The CW. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Berlandi Productions και Akil Productions, σε συνεργασία με την Warner Bros. Television.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*