Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fear the Walking Dead: Πρώτο trailer του 5ου κύκλου

*
Απευθείας από το WonderCon έρχεται το πρώτο επίσημο trailer του πέμπτου κύκλου της σειράς Fear the Walking Dead. Το δίκτυο AMC δίνει λοιπόν στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή του spinoff show, όπου οι πρωταγωνιστές αναζητούν επιζήσαντες για να τους βοηθήσουν και να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο, με αρχηγό το Morgan Jones. Στη σειρά εμφανίζονται οι Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay García, Maggie Grace, Garret Dillahunt, Austin Amelio, Ruben Blades, and Jenna Elfman, Alexa Nisenson και ο Austin Amelio στο ρόλο του Dwight. Executive producer είναι ο Scott M. Gimple με showrunners  τους Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Ann Hurd και Greg Nicotero.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*