Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Featurette για το Stan & Ollie

*
Οι Steve Coogan και John C. Reilly αναλαμβάνουν τους ρόλους των Stan Laurel και Oliver Hardy στην επερχόμενη βιογραφία του διάσημου κωμικού δίδυμου Stan & Ollie. Ένα νέο featurette από το Empire Online παρουσιάζει το καστ και όσους δούλεψαν πάνω στη νέα αυτή παραγωγή καθώς μιλούν για τη διαδικασία ανάπτυξης ενός τόσο σημαντικού project. Η ταινία επικεντρώνεται στο 1953, όταν οι δύο κωμικοί βρίσκονται σε περιοδεία στη Βρετανία. Μαζί με τους Coogan και Reilly εμφανίζονται οι Stephanie Hyam (Peaky Blinders, Bodyguard) και Danny Huston (Magic City, Yellowstone) με το σενάριο να είναι δουλειά του υποψήφιου για Όσκαρ Jeff Pope (Philomena). Η πρεμιέρα του Stan & Ollie αναμένεται στις 28 Δεκεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*