Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Finch: Στο Apple TV+ και η επόμενη ταινία του Tom Hanks

*
Η Apple επενδύει εκ νέου στον Tom Hanks, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα προβολής της ταινίας Finch (πρώην Bios). Πρόκειται για μια παραγωγή στην κατηγορία επιστημονικής φαντασίας και καταγράφει την πορεία ενός ανθρώπου (με το όνομα Finch) που κατασκευάζει ένα ρομπότ για να προσέχει τον σκύλο του μετά το θάνατό του. Ο κόσμος που λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα είναι μια post-apocalyptic δυτική Αμερική, όπου ο Finch προσπαθεί να διδάξει στο ρομπότ τη χαρά της ζωής. Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να διανεμηθεί μέσω της Universal, ωστόσο η Apple πλειοδότησε και θα την προσφέρει μέσω του Apple TV+. Στην παραγωγή συμμετέχουν ακόμη ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης Miguel Sapochnik (Game of Thrones), ο σεναριογράφος Ivor Powel (Blade Runner) και ο Craig Luck. Η πρεμιέρα της αναμένεται αργότερα μέσα στο 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*