Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Friends, Big Bang Theory, South Park, The Matrix και άλλα στο νέο διαφημιστικό του HBO Max

Το πρώτο διαφημιστικό για την πλατφόρμα HBO Max είναι γεγονός και θυμίζει όλο το περιεχόμενο που έρχεται σε επίπεδο σειρών και ταινιών. Το νέο streaming service της WarnerMedia έχει ξοδέψει ήδη αρκετά δισεκατομμύρια για να εμπλουτίσει το υλικό που θα προσφέρει στους συνδρομητές του, προσπαθώντας παράλληλα να σταθεί απέναντι σε Netflix και Hulu. Το διαφημιστικό περιλαμβάνει σκηνές από τα Friends (Φιλαράκια), Big Bang Theory, Wonder Movan, The Lego Movie, The Matrix, South Park και άλλα. Η μηνιαία συνδρομή του έχει οριστεί στα 14.99 δολάρια και θα λανσαριστεί μέσα στο 2021. Οι υπάρχοντες συνδρομητές των AT&T (περίπου 10 εκατομμύρια) και HBO Now θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*