Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Friends: Αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο reboot ή reunion για τη σειρά «Τα Φιλαράκια»

*
Η φημολογία περί επιστροφής της σειράς Friends (Τα Φιλαράκια) με μορφή reboot ή reunion αποκλείστηκε οριστικά από τους δημιουργούς της. Οι Marta Kaufmann και David Crane έδωσαν το «παρών» σε ένα panel για την 25η επέτειο της σειράς στο πλαίσιο του Tribeca TV Festival στη Νέα Υόρκη και απέκλεισαν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. «Το show αφορούσε εκείνη τη στιγμή της ζωής σου που οι φίλοι είναι η οικογένειά σου. Η ζωή αλλάζει ήταν η οικογένειά σου γίνεται η οικογένειά σου», σημείωσε η Marta Kaufmann και συμπλήρωσε πως ακόμη και αν γινόταν ένα reunion αποκλείεται να ξεπέρναγε αυτό που έγινε στο παρελθόν. Ο David Crane σημείωσε από την πλευρά του πως «κάναμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Το κάναμε σωστά και το τελειώσαμε».



Η σειρά Friends έκανε ντεμπούτο πριν από 25 χρόνια στο NBC και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 1994. Στη δεκαετία που προβλήθηκε κατάφερε να πετύχει απίστευτα υψηλά ρεκόρ τηλεθέασης. Πρωταγωνιστές της ήταν οι Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc. Στην Ελλάδα, η σειρά προβλήθηκε (και συνεχίζει να προβάλλεται ακόμη) από το Star Channel. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*