Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Friends: Επιστρέφουν για ένα επεισόδιο τα «Φιλαράκια» στο HBO Max

*
Μετά από μήνες φημολογίας και αρκετά teasing posts από τα μέλη του καστ, η σειρά Friends (Φιλαράκια) επιστρέφει για ένα επεισόδιο στο HBO Max με μυθικά ποσά για κάθε ηθοποιό. Ο τίτλος του θα είναι “The One Where They Got Back Together” και η παρέα θα γίνει ξανά ένα μετά από σχεδόν 16 χρόνια. Η προβολή του επεισοδίου θα γίνει στο HBO Max, με την πλατφόρμα της WarnerMedia να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2020. Οι πρωταγωνιστές Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer θα πατήσουν ξανά το πόδι τους στο κλασικό σκηνικό (Stage 24 στα Warner Bros. Studio στο Burbank), ενώ το επεισόδιο θα γίνει διαθέσιμο μαζί με όλα τα υπόλοιπα 236 στην streaming πλατφόρμα. Τη σκηνοθεσία του επεισοδίου θα έχει ο Ben Wilson, ενώ θα συμμετέχουν στην παραγωγή και οι Kevin Bright, Marta Kauffman και David Crane. Κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές θα εισπράξει 3 εκατομμύρια δολάρια για το έξτρα επεισόδιο, ποσό που είναι σχεδόν διπλό σε σχέση με αυτά που λάμβαναν για κάθε επεισόδιο της 10ης και τελευταίας σεζόν το 2004.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*