Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Friends: Ο Matthew Perry ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά περί reunion της παρέας

*
Ο Matthew Perry, γνωστός για το ρόλο του Τσάντλερ στη σειρά Friends (Τα Φιλαράκια) ρίχνει λάδι στη φωτιά περί reunion της παρέας, με ένα tweet που έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό. Την ώρα που οι φήμες περί επιστροφής της παρέας έχουν πάρει φωτιά, ο ηθοποιός αποφάσισε να δώσει άλλη μια αφορμή στους fans να χοροπηδάνε από χαρά, απλά αναφέροντας πως «έρχονται μεγάλα νέα». Η σχετική ανάρτηση έχει ξεπεράσει τα 13,5 χιλιάδες σχόλια και τα 90 χιλιάδες likes, ενώ υπενθυμίζεται πως η Τζένιφερ Άνιστον είχε αναφέρει τον περασμένο Δεκέμβριο ότι δουλεύει πάνω σε κάτι με την υπόλοιπη πεντάδα.



Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως η σειρά θα επιστρέψει για ένα ωριαίο επεισόδιο που θα προβληθεί στο HBO Max, κυρίως για να διαφημιστεί και η πλατφόρμα για όλους τους κύκλους που προσφέρει πλέον αποκλειστικά, στις χώρες που υποστηρίζεται. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές θα λάβει για το έξτρα επεισόδιο 3-4 εκατομμύρια δολάρια και το συνολικό μπάτζετ θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια δολάρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*