Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Friends: Πιθανό reunion show με τους 6 πρωταγωνιστές

*
Ένα από τα διασημότερα TV shows όλων των εποχών, το Friends, δείχνει έτοιμο να επιστρέψει, όχι όμως με τον τρόπο που θα περίμεναν οι fans. Αναφορές του Hollywood Reporter μιλούν για ένα reunion special, χωρίς σενάριο, με τους 6 πρωταγωνιστές της σειράς παρόντες. Τα όποια σχέδια υπάρχουν μάλιστα, υπάρχουν για την πλατφόρμα HBO Max, η οποία αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2020.

Μάλιστα, οι δημιουργοί της σειράς Marta Kauffman και David Crane λέγεται πως θα έχουν επίσης ανάμειξη με το project, εκτός φυσικά του αγαπημένου καστ που περιλαμβάνει τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer και Matthew Perry. Παρόλα αυτά, όσοι περιμένουν να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να διατηρούν τις επιφυλάξεις τους καθώς, όπως αναφέρεται, deal δεν υπάρχει ακόμα και όλα θα μπορούσαν να διαλυθούν πολύ εύκολα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*