Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gal Gadot και Chris Pine ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πρώτο trailer για το Wonder Woman 1984

Η Wonder Woman επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με το Wonder Woman 1984 και έχουμε το πρώτο trailer με Gal Gadot και Chris Pine. Η νέα ταινία στέλνει την ηρωίδα σε μια εποχή γεμάτη από θρυλικούς μουσικούς και σειρές όπως οι Ghostbusters, αλλά και τον Ψυχρό Πόλεμο, όπου λαμβάνει χώρα και η περιπέτεια της ηρωίδας. Η Warner Bros. δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες προς το παρόν πέραν της πληροφορίας ότι η ηρωίδα τα βάζει με την Σοβιετική Ένωση και την Cheetah, μία από τις πρώτες αντιπάλους της Wonder Woman στα DC Comics. Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα δούμε την Cheetah σε live-action ταινία με την Wonder Woman και στο χαρακτήρα δίνει σάρκα και οστά η Kristen Wiig.

To Wonder Woman 1984 είναι το 9ο entry στο DC Extended Universe, ακολουθώντας το Shazam και το Aquaman. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουνίου 2020 και μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε το πρώτο σχετικό trailer, μέσα από τον παρακάτω player.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*