Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game of Thrones: Στις 16 Ιουλίου η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν

*
Κατά τη διάρκεια ενός live event στο Facebook, η HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για την έβδομη σεζόν του Game of Thrones. Πιο συγκεκριμένα τα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς θα ξεκινήσουν να προβάλονται στις 16 Ιουλίου 2017. Σύμφωνα με δηλώσεις των D.B. Weiss και David Benioff, ο λόγος που η πρεμιέρα δεν πραγματοποιείται τον Απρίλιο, όπως συνέβη με τις προηγούμενη σεζόν, είναι ότι τα γυρίσματα έπρεπε να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου προκειμένου να αποδοθεί καλύτερα ο σκοτεινός χαρακτήρας των νέων επεισοδίων. Σας υπενθυμίζουμε ότι σε σχέση με τις προηγούμενες, η έβδομη σεζόν θα αποτελείται από λιγότερα επεισόδια, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν οι Weiss και Benioff είχαν πει ότι έβδομη και όγδοη σεζόν δεν θα ξεπερνούν σε σύνολο τα 15. Για όσους έχουν πρόσβαση, οι πρωτες έξι σεζόν του Game of Thrones είναι διαθέσιμες μέσω HBO Go και HBO Now.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*