Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Godzilla και King Kong συναντώνται στη μεγάλη οθόνη

Αν το Alien vs Predator σας φάνηκε ενδιαφέρον πείραμα θα θέλαμε να δούμε πως θα αντιδράσετε στο Godzilla vs King Kong. Οι φήμες για μια ταινία που και τα δύο τέρατα συνυπάρχουν βγήκαν τελικά αληθινές με τις Warner Bros. και Legendary Pictures να ανακοινώνουν συνεργασία για τρεις νέες ταινίες, με την τελευταία να αποτελεί το “ultimate showdown”. Υπάρχει μάλιστα ήδη χρονοδιάγραμμα και ονομασίες για τις ταινίες. Η πρώτη τιτλοφορείται Kong: Skull Island, δεν ξέρουμε αν θα έχει σύνδεση με το κινηματογραφικό King Kong ενώ η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει αρχές του 2016. Αν πάνε όλα καλά θα τη δούμε στους κινηματογράφους το 2017. Ακολουθεί το Godzilla 2 το 2018, sequel της ομώνυμης ταινίας του 2014, και όλα τελειώνουν με τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Godzilla vs King Kong το 2020. Αν όλα πάνε καλά με τις συγκεκριμένες παραγωγές δεν αποκλείεται να δούμε περισσότερα τέρατα εξ Ιαπωνίας σε μελλοντικές ταινίες, όπως τα Rodan, Mothra και King Ghidorah.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*