Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Greek Freak: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (video)

*
Την έναρξη των γυρισμάτων για την ταινία Greek Freak της Disney που θα αφιερωθεί στη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε το Athens Film Office. Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε στην ΕΡΤ ο διευθυντής του, Στάθης Καλογερόπουλος, από τις 16 Μαϊου, το γνωστό γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα Σεπολίων θα μετατραπεί σε κινηματογραφικό πλατό. «Θα γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω, τότε που ζούσε εδώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο», σημείωσε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε πως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές στη χώρα μας. Παράλληλα θα γίνουν έργα ανάπλασης του γηπέδου, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων. Γυρίσματα θα γίνουν στα μέσα Ιουνίου και στην οδό Δράμας, στον οποίο θα ζει η οικογένεια του Έλληνα αθλητή, σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*