Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Greyhound: Η νέα ταινία του Tom Hanks για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο Apple TV+

*
Η Apple κατάφερε να αρπάξει τα δικαιώματα της ταινίας Greyhound του Tom Hanks για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από τα χέρια της Sony και θα την προβάλει μέσω του Apple TV+. H εξέλιξη αυτή έρχεται εν μέσω πανδημίας και είναι η μεγαλύτερη επένδυση που έχει κάνει η αμερικανική εταιρεία σε ταινία για την πλατφόρμα της μέχρι σήμερα. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία προβολής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Sony την είχε προγραμματίσει για τις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18-19 Ιουνίου. Η ιστορία της ταινίας μάς μεταφέρει στις πρώτες μέρες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στην πορεία ενός αξιωματικού (Tom Hanks) του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού που ζει μια ιστορία κατά τη μεταφορά υλικών τροφοδοσίας στην Μεγάλη Βρετανία. Η αξία του deal φέρεται να έφτασε τα 70 εκατομμύρια δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*