Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Amazon ανανεώνει τη σειρά The Expanse και για πέμπτη σεζόν

*
Η Amazon ανακοίνωσε στο Television Critics Association ότι θα ανανεώσει τη σειρά επιστημονικής φαντασίας The Expanse και για πέμπτη σεζόν. Το The Expanse προβαλλόταν στο SyFy Channel μέχρι και την τρίτη σεζόν του, όταν και το Amazon αποφάσισε να αναλάβει τη συνέχεια. Η τέταρτη σεζόν για τη σειρά θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2019 και με την ευκαιρία αυτής της ανακοίνωσης, μάθαμε και για τα επόμενα πλάνα.

Η σειρά The Expanse βασίζεται στα βιβλία του James S.A. Corey και ακολουθεί τη ζωή ενός πληρώματος σε ένα διαστημόπλοιο, καθώς αυτό ταξιδεύει σε διάφορους πλανήτες. Η τέταρτη σεζόν θα εξιστορήσει τα γεγονότα του τέταρτου βιβλίου (Cibola Burn) και δεν είναι σαφές αν αυτή η τακτική θα ακολουθηθεί με την επόμενη (ή τις επόμενες) σεζόν.


Ταυτόχρονα, η Amazon ανακοίνωσε ακόμη πως ανανεώνει την σειρά φαντασίας Carnival Row με τους Orlando Bloom και Cara Delevinge για δεύτερη σεζόν. Η πρώτη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*