Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple ετοιμάζει νέο Apple TV+ docuseries για την μουσική με τον Mark Ronson

*
Ένα νέο Apple TV+ docuseries ετοιμάζει η Apple, αυτή τη φορά για τη μουσική και με τη βοήθεια του Mark Ronson. Ο θρυλικός μουσικός παραγωγός θα είναι ο πρωταγωνιστής του project που θα δείξει την εξέλιξη στην μουσική σκηνή και τη διαδικασία δημιουργίας, ενώ θα περάσουν από την κάμερα και γνωστοί μουσικοί. Η σειρά θα έχει τίτλο Watch the Sound with Mark Ronson και θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου μέσα από την συνδρομητική πλατφόρμα streaming. Κάθε επεισόδιό της θα είναι χωρισμένο σε διαφορετικές θεματικές ενότητες, ενώ έχουν ήδη επιβεβαιωθεί συνεντεύξεις με τους Paul McCartney, Questlove, King Princess, Dave Grohl, Adrock, Mike D, Charli XCX και άλλους. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*