Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Charlotte Brändström είναι η νέα σκηνοθέτης του The Lord of the Rings της Amazon

*
Το The Lord of the Rings της Amazon προσθέτει περισσότερα άτομα στο ήδη τεράστιο crew του. Συγκεκριμένα, η βετεράνος Charlotte Brändström θα σκηνοθετήσει δύο επεισόδια, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

H Brändström έχει σκηνοθετήσει επεισόδια για σειρές όπως το The Outsider, Madam Secretary, Jupiter's Legacy, Outlander και The Witcher. Τα επεισόδια για το Lord of The Rings γυρίζονται αυτή την στιγμή στην Νέα Ζηλανδία.

Η σειρά θα επικεντρωθεί στο Second Age, πολύ πιο πριν από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην τριλογία The Lord of the Rings και το Hobbit. Εκείνη ήταν η εποχή των ηρώων και η στιγμή που ο Sauron απέκτησε δύναμη και έφτιαξε τα Rings of Power.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας της πρώτης σεζόν, η οποία μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ξεπεράσει τα 465 εκατομμύρια δολάρια σε κόστη, κάτι που την κάνει την πιο ακριβή σειρά της τηλεόρασης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*