Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Disney επιβεβαιώνει την ταινία Cruella 2 με την Emma Stone

*
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Deadline, η ταινία Cruella 2 είναι στα σκαριά με την Emma Stone να επιστρέφει στο πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα νέα αυτά έρχονται μέρες μετά τις φήμες πως η Stone θα καταθέσει μήνυση στην Disney, κάτι που εν τέλη δεν έγινε. Τα δημοσιεύματα έλεγαν πως η μήνυση αυτή θα ήταν παρόμοια με αυτή της Scarlett Johansson, δηλαδή ότι η Disney παραβίασε το συμβόλαιο της με την διπλή κυκλοφορία της ταινίας - στους κινηματογράφους και στο Disney+.

Ο Craig Gillespie και ο Tony McNamara αναμένεται να αναλάβουν την σκηνοθεσία και το σενάριο αντίστοιχα, ωστόσο η πλοκή της ταινίας παραμένει μέχρι στιγμής κρυφή, ωστόσο σύμφωνα με την σκηνή post-credit της πρώτης ταινίας, ίσως δούμε τα 101 σκυλιά της Δαλματίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*