Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Disney εργάζεται ήδη πάνω στο sequel του The Jungle Book

Ακόμα και αν δεν έχουμε δει το The Jungle Book στις κινηματογραφικές αίθουσες, αυτό δε σταματά τη Disney από τον σχεδιασμό του sequel, όπου πιθανολογείται και η επιστροφή του Jon Favreau στη σκηνοθεσία. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, οι Jon Favreau και Justin Marks βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τη Disney, προκειμένου να μεταφέρουν ακόμα μια σχετική ιστορία του Rudyard Kipling στη μεγάλη οθόνη. Στις παραπάνω φήμες, έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι ο Favreau δεν εργάζεται αυτή τη στιγμή πάνω σε κάτι άλλο, μετά τη πρώτη ταινία.



Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο ένα sequel δεν είναι διόλου απίθανο. Ειδικότερα δε αν το The Jungle Book που έρχεται στους κινηματογράφους στις 21 Απριλίου, σημειώσει εισπρακτική επιτυχία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*