Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Haylay Atwell θα είναι η φωνή της Lara Croft στο Tomb Raider anime του Netflix

*
Η Hayley Atwell, γνωστή για το ρόλο της ως Peggy Carter στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, θα είναι η voice actress της Lara Croft στο επερχόμενο Tomb Raider anime του Netflix. Η βραβευμένη ηθοποιός θα δανείσει την φωνή της στη Lara Croft στο επερχόμενο show του Netflix, το οποίο θα ακολουθήσει τα γεγονόνα της πρόσφατης τριλογίας παιχνιδιών Tomb Raider.

H Tasha Huo θα αναλάβει το σενάριο και την παραγωγή του anime (προηγουμένως έχει εργαστεί στα The Witcher: Blood Origin και Red Sonja) μαζί με τους Dmitri M. Johnson (Sonic The Hedgehog), Stephen Bugaj και Howard Bliss. Ακόμη παραμένει άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας του show.

Η επόμενη εμφάνιση της Hayley Atwell θα γίνει στο Mission: Impossible 7, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*