Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Hilary Duff θα πρωταγωνιστεί στη σειρά sequel του How I Met Your Mother

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, το Hulu ετοιμάζει το sequel της σειράς "How I Met Your Mother", που θα έχει τίτλο "How I Met Your Father" και θα πρωταγωνιστεί η Hilary Duff.

Στο εγγύς μέλλον, η Sophie (Duff) εξιστορεί στον γιό της το πως γνωρίστηκε με τον πατέρα του. Μια ιστορία που θα μας μεταφέρει πίσω στο 2021, σε μια εποχή που η Sophie και η παρέα της προσπαθούν να καταλάβουν ποιοι είναι, τι ζητάνε από τη ζωή και πως να ερωτευτούν σε μια χρονική στιγμή που κυριαρχούν οι εφαρμογές γνωριμιών και οι απεριόριστες επιλογές. Σύμφωνα με πηγή που έχει γνώση του project, παραμένει αβέβαιο το πως και αν η σειρά θα συνδέεται με την προκάτοχό της.


Σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Isaac Aptaker και Elizabeth Berger. Οι δημιουργοί του "How I Met Your Mother", Carter Bays και Craig Thomas θα είναι επίση εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με την Duff και τον Adam Londy.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*