Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Jean Grey σπέρνει τον τρόμο στο νέο trailer του Dark Phoenix

*
Ένα ακόμα trailer για την ταινία Dark Phoenix έδωσε στη δημοσιότητα η 20th Century Fox. Μπορείτε να το βρείτε στο τέλος της είδησης. Το Dark Phoenix αποτελεί την πιο πρόσφατη παραγωγή με θέμα το κινηματογραφικό σύμπαν των X-Men και από τον τίτλο της και μόνο, όσοι έχουν επαφή με τα αντίστοιχα comics, μπορούν να καταλάβουν στο περίπου με τι καταπιάνεται. Για όσους δεν γνωρίζουν το αρχικό υλικό, αναφέρουμε απλά πως η ταινία ασχολείται με τα πρώτα βήματα της Jean Grey και το πως γίνεται κομμάτι της όλης ιστορίας. Η Sophie Turner έχει το ρόλο της Jean Grey και στο πλευρό της εμφανίζονται οι Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) and Evan Peters (Quicksilver) και Lamar Johnson (Dazzler). Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουνίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*