Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Jodie Turner-Smith πρωταγωνίστρια στη mini σειρά The Witcher: Blood Origin του Netflix

*
Όπως μαρτυρούν ρεπορτάζ του εξωτερικού, η ηθοποιός Jodie Turner-Smith θα είναι η βασική πρωταγωνίστρια στη νέα mini σειρά The Witcher: Blood Origin του Netflix. Η παραγωγή ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2020 και θα έχει 6 επεισόδια, ενώ η Lauren Hissrich θα είναι η επικεφαλής. H Turner-Smith θα παίξει το ρόλο της Eile, μιας πολεμίστριας που έχει την ευλογία των θεών, άφησε την ομάδα της και την προστασία της βασίλισσας και ακολούθησε την καρδιά της για να ζήσει και να πορευτεί μόνη της. Το The Witcher: Blood Origin θα είναι μια νέα σειρά που θα μας ταξιδέψει 1200 χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης σεζόν του The Witcher, θα μας δείξει τη δημιουργία του πρώτου Witcher και στο κομμάτι του σεναρίου συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν εμπλακεί στα Snowpiercer, Swamp Thing και Iron Fist.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*