Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Michaela Cole στο cast του Black Panther: Wakanda Forever

*
Η Michaela Cole μπήκε στο cast του Black Panther: Wakanda Forever, όπως αναφέρουν Μέσα που ασχολούνται με το θέμα των κινηματογραφικών παραγωγών. Η Cole πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά I May Destroy You του 2020 που προβλήθηκε από το HBO, ενώ είχε ταυτόχρονα και το ρόλο σεναριογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού. Η παραγωγή του Black Panther: Wakanda Forever έχει ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα στην Ατλάντα. Πέραν της απώλειας του Chadwick Boseman, όλο το υπόλοιπο cast της ταινίας Black Panther θα επιστρέφει. Στην ομάδα έχουν επιβεβαιωθεί ήδη πως θα συμμετέχουν οι Letitia Wright ως Shuri, Danai Gurira as Okoye, Angela Bassett ως Ramonda, Lupita Nyong'o ως Nakia, Daniel Kaluuya ως W'Kabi, Winston Duke ως M'Baku και Martin Freeman ως Everett Ross. Η Disney έχει επιβεβαιώσει πως το franchise δεν θα αντικαταστήσει τον χαρακτήρα του Boseman, αλλά θα συνεχίσει να εξερευνά τον κόσμο του Wakanda. Η πρεμιέρα του Black Panther: Wakanda Forever έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιουλίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*