Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Natalie Portman πρωταγωνιστεί ως Thor στο Thor: Love and Thunder

*
H Marvel ανακοίνωσε την τέταρτη ταινία της σειράς Thor, το Thor: Love and Thunder, με την Natalie Portman στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η δημοφιλής ηθοποιός θα παίξει το ρόλο της ως Jane Foster που ακολουθεί τα βήματα του κόμικ και αναλαμβάνει το ρόλο του χαρακτήρα, όπως αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο ενός εντυπωσιακού panel στη San Diego Comic-Con.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ξανά ο Taika Waititi, ενώ στην ταινία θα δούμε ξανά τους Chris Hemsworth και Tessa Thompson. H πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου 2021 και αξίζει να σημειώσουμε πως η Portman δεν έχει εμφανιστεί σε ταινία της Marvel από το Thor: The Dark World του 2013 (και ένα σύντομο cameo στο Avengers: Endgame). Αναμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις, όσο προχωράει η παραγωγή της νέας ταινίας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*