Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nicole Kassell (Watchmen) σκηνοθέτης στο The Wizard of Oz Remake

*
Η θρυλική ταινία The Wizard of Oz (Ο μάγος του Οζ) θα αποκτήσει remake και πλέον έχουμε και το όνομα του ανθρώπου που θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Η New Line Cinema αποφάσισε να συνεργαστεί με την Nicole Kassell που έδωσε σαφή δείγματα γραφής στο Watchmen του HBO. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, η New Line κατέληξε στην Kassell μετά την εξαιρετική δουλειά που έκανε η τελευταία σε όλα τα επίπεδα παραγωγής της πρόσφατης τηλεοπτικής σειράς και θεωρεί πως μπορεί να πετύχει άνετα στο νέο αυτό project. Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη από την προοπτική αυτού του remake, καθώς γνωρίζει καλά την κλασική ταινία του 1939 και όσων έχουν ακολουθήσει από τότε για το εν λόγω franchise. Μέχρι στιγμής, στο σενάριο έχουν εργαστεί οι Darren Lemke (Shrek Forever After), Neil Widener (Now You See Me 3) και Gavin James (Now You See Me 3).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*