Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA ετοιμάζει ταινία Yakuza

*
Σε συνεργασία με τη Wild Sheep Content και την 1212 Entertainment, η Sega προετοιμάζει μια ταινία με θέμα τη δημοφιλή σειρά Yakuza. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Joshua Long, Erik Barmack και Roberto Grande, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις που αφορούν την ομάδα των σεναριογράφων.

"Η σειρά Yakuza μας προσφέρει ένα νέο πεδίο, όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε ενδιαφέρουσε ιστορίες με πολύπλοκους χαρακτήρες, σε ένα μοναδικό περιβάλλον, που δεν έχει βιώσει στο παρελθόν το κοινό. Η ιστορία του Kazuma Kiryu μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στο σινεμά και πρόκειται για έναν συνδυασμό δράσης με κωμωδία, όπου εμπλέκονται πολλαπλα storylines, σε ένα ταξίδι προς την εξιλέωση", δήλωσε εκπρόσωπος της 1212 Enteratinment.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*