Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Uber στο επίκεντρο του νέου trailer της σειράς Super Pumped

To Showtime δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer για την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Super Pumped, μιας ανθολογίας που περιστρέφεται γύρω από τις startups της Silicon Valley που κατόρθωσαν να γιγαντωθούν. Στο επίκεντρο του πρώτου κύκλου θα βρίσκεται η Uber και ο πρώην CEO της, Travis Kalanick, τον οποίο υποδύεται ο Joseph Gordon-Levitt. Η πρώτη ιστορία είναι βασισμένη στο βιβλίο Super Pumped που έγραψε ο δημοσιογράφος των New York Times, Mike Issac. Σύμφωνα με το trailer η ιστορία του Kalanick χαρακτηρίζεται ως "wild, loud, cocky, shady, reckless, excessive, ridiculous, damaging, outrageous". Ο ίδιος παραιτήθηκε από τη θέση του CEO το 2017, μετά την απαίτηση των επενδυτών να πραγματοποιήσει αλλαγές καθώς είχαν προηγηθεί σοβαρές αντιπαραθέσεις.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*