Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Universal ξεκινάει την ταυτόχρονη διάθεση ταινιών σε internet και κινηματογράφους λόγω του κορονοϊού

*
Η εξάπλωση του κορονοϊού και ο φόβος των θεατών έχει βυθίσει το box office και τα εισιτήρια που κόβονται στις αίθουσες και έτσι η Universal αποφάσισε να ενεργοποιήσει ένα εναλλακτικό πλάνο για να μειώσει τη χασούρα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα προσφέρει τις ταινίες που ήταν προγραμματισμένες να κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες αυτές τις μέρες και μέσω γνωστών υπηρεσιών video streaming την ίδια ημέρα. Τυπικά, η εταιρεία θα επιτρέψει στους πάντες να παρακολουθήσουν τις νέες ταινίες από τον καναπέ του σπιτιού τους, πληρώνοντας ένα αντίτιμο στα 19,99 δολάρια και με δυνατότητα θέασης εντός 48ωρου. Οι πρώτες ταινίες που θα διατεθούν αυτήν την Παρασκευή θα είναι The Hunt, Invisible Man και Emma σε πάρα πολλές χώρες. Θα ακολουθήσει και η DreamWorks Animations με το Trolls World Tour σιτς 10 Απριλίου. Μέσα στις υπηρεσίες που θα συμμετέχουν στην ενέργεια είναι τα Vudu, iTunes και Amazon Video. Περίεργοι καιροί, έξυπνες λύσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*