Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Warner Bros. δείχνει πίστη στον κινηματογράφο και ετοιμάζει ήδη πρεμιέρες για το 2023

*
Ο κινηματογράφος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τον κορονοϊό και το κλείσιμο πολλών αιθουσών σε όλο τον πλανήτη, αλλά φαίνεται πως η Warner Bros. θα είναι εδώ για να «χτιστεί» η επόμενη μέρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η εταιρεία ετοιμάζει τις πρεμιέρες τουλάχιστον 3 ταινιών στις αίθουσες για το 2023. Συγκεκριμένα, για τις ταινίες Furiosa, The Color Purple και το prequel του Mad Max: Fury Road. Οι πρεμιέρες του 2021 έχουν προγραμματιστεί ήδη και για θέαση στο σπίτι μέσω διαφόρων σχετικών λύσεων, με την Warner Bros. να δηλώνει πως κατανοεί όσους φοβούνται ακόμη να επιστρέψουν στον κινηματογράφο. Μένει να δούμε πως θα είναι η επόμενη μέρα για τη συγκεκριμένη αγορά και ελπίδα όλων μας είναι να πάνε τα πράγματα καλύτερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kavouromamouna
    • "...για τις ταινίες Furiosa, The Color Purple και το prequel του Mad Max: Fury Road"
      Αυτές είναι δύο ταινίες. Το prequel του Mad Max: Fury Road ΕΙΝΑΙ το Furiosa.

*