Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H WarnerMedia τινάζει την μπάνκα στον αέρα και κλείνει αποκλειστική συνεργασία με τον J.J. Abrams

*
Η WarnerMedia ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας για αποκλειστική συνεργασία με τον J.J. Abrams και την εταιρεία του Bad Robot. Το deal φτάνει τα 500 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού και θα έχει διάρκεια μέχρι και το 2024. Μάλιστα, κάποιες φήμες αναφέρουν πως η Bad Robot θα πάρει κι άλλα χρήματα, ανάλογα με το πως θα πάνε εμπορικά οι παραγωγές της. Με αυτό το deal, όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές της Bad Robot θα πάνε στις πλατφόρμες της WarnerMedia, όπως το HBO Max και τα καλωδιακά κανάλια. O Abrams σημείωσε πως η εταιρεία του θα δημιουργήσει δραματικές και κωμικές σειρές, καθώς και ταινίες και παιχνίδια.

Η Bad Robot βρισκόταν σε αναζήτηση συνεργάτη από το 2018, όταν και την είχαν προσεγγίσει Amazon, Disne, Netflix και Apple, ωστόσο νικήτρια αναδείχτηκε η WarnerMedia.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*