Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H animated σειρά Batman: Caped Crusader έρχεται σε HBO Max και Cartoon Network με παραγωγό τον JJ Abrams

*
Μια νέα animated σειρά με πρωταγωνιστή τον Batman έρχεται σε HBO Max και Cartoon Network. Ο τίτλος της είναι Batman: Caped Crusader και ρόλο εκτελεστικού παραγωγού θα έχει ο JJ Abrams. H Warner περιγράφει τη σειρά ως ένα reimagining της μυθολογίας του Batman, με σοφιστικέ αφήγηση, πολυδιάστατους χαρακτήρες και σκηνές έντονης δράσης, όλα σε έναν εκπληκτικό, εικονικό κόσμο.

Εκτός από τον Abrams, στην ομάδα παραγωγής μετέχουν επίσης οι Bruce Timm και Matt Reeves, ως μέρος της συμφωνίας με την WarnerMedia. Ο Timm είναι ευρέως γνωστός από την παραγωγή Batman: The Animated Series, που προβλήθηκε από το 1992 έως το 1995 και θεωρείται μία από τις καλύτερες σειρές με πρωταγωνιστή τον Caped Crusader. Σε κοινή δήλωση, οι τρεις τους εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους, για το γεγονός ότι θα διηγηθούν ξανά ιστορίες από τη Gotham City.


No Caption Provided 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*