Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Υπουργός Πολιτισμού του Κεμπέκ ζητάει από το Netflix να αφαιρέσει υλικό από το Bird Box

*
Η κυβέρνηση του Κεμπέκ εξέφρασε την αντίθεσή της με τα πλάνα που προβάλλονται στην ταινία Bird Box του Netflix. Ο λόγος για την αντίδραση αυτή που ήρθε δια στόματος της Υπουργού Πολιτισμού Νάταλι Ρόι είναι τα πλάνα που προβάλλονται στην παραγωγή και έχουν ως πηγή μια σιδηροδρομική τραγωδία που βύθισε στο πένθος την περιοχή το 2013. Με επιστολή της προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του Netflix, η Υπουργός Πολιτισμού σημειώνει πως οι παραγωγοί ξεπέρασαν επικίνδυνα τα όρια χρησιμοποιώντας εικόνες από μια τραγωδία για να ψυχαγωγικούς σκοπούς. Για όσους δεν γνωρίζουν, το 2013, μια αμαξοστοιχία που μετέφερε πετρέλαιο εκτροχιάστηκε και εξερράγη στο κέντρο της Λας Μεγκαντίκ στο Κεμπέκ, προκαλώντας το θάνατο 47 ανθρώπων. Απαντώντας σε κάποιες πρώτες αντιδράσεις, το Netflix δήλωσε απρόθυμο να ακούσει τα παράπονα και να αφαιρέσει τα πλάνα και πλέον έρχεται και η κυβέρνηση του Καναδά να τοποθετηθεί επί του θέματος. Σε αντίστοιχη περίπτωση με τη σειρά Travellers που επίσης προβάλλεται από το Netflix, οι παραγωγοί δήλωσαν πως θα προχωρήσουν σε σχετική αντικατάσταση του υλικού. Η Υπουργός πάντως δηλώνει πως δεν θα παρατήσει τη μάχη, σημειώνοντας πως δεν θα υπήρχε κάποιο θέμα αν το υλικό προβαλλόταν στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ και όχι μιας ψυχαγωγικής παραγωγής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*