Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H εμπλοκή του Keanu Reeves φέρνει πιο κοντά στην πραγματικότητα μια ταινία Cyberpunk 2077

*
Φαίνεται πως ο κόσμος που δημιούργησε ο Mike Pondsmith για το Cyberpunk είναι πιο κοντά στην απόδοσή του σε μια κινηματογραφική ταινία, μετά την εμπλοκή του Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077. Ο ίδιος ο δημιουργός μίλησε σε ιστοσελίδες του εξωτερικού και τόνισε επί λέξει πως: «δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή για τα δικαιώματα μιας ταινίας. Αλλά με τον Keanu Reeves να εμπλέκεται πλέον στο παιχνίδι, όλο αυτό είναι κάτι παραπάνω από μια πιθανότητα».

Ταυτόχρονα βέβαια, ο Pondsmith τόνισε πως κάθε μέσο έκφρασης είναι ξεχωριστό και μια ταινία θα πρέπει να προσεγγίσει τον κόσμο με άλλο τρόπο. «Αυτά που κάνεις σε ένα tabletop, δεν μπορείς να τα κάνεις σε ένα video game. Κάθε μέσο έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Υπενθυμίζεται πως το Cyberpunk 2077 έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία σε PC, PS4 και Xbox One στις 16 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*