Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H παραγωγή του La Casa De Papel δεν έχει πάρει άδεια για το πρόσωπο του Νταλί!

*
Η μάσκα των χαρακτήρων στο La Casa De Papel είναι εμπνευσμένη από το πρόσωπο του Σαλβαδόρ Νταλί, ο οποίος και πέθανε στις 23 Ιανουαρίου του 1989. Η παραγωγή του show φαίνεται πάντως πως δεν έχει πάρει άδεια για να χρησιμοποιεί τα χαρακτηριστικά του! Λίγο μετά την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου για τη σειρά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη καταγγελία, αφού το Ίδρυμα Νταλί υποστηρίζει πως η μάσκα που χρησιμοποιείται στη σειρά αλλοιώνει την εικόνα του καλλιτέχνη, αλλά και πως δεν έχει δώσει καμία σχετική άδεια χρήσης του.

Η εταιρεία παραγωγής Vancouver Media δεν έχει όντως πάρει τα πνευματικά δικαιώματα, ωστόσο σημειώνει πως η μάσκα απεικονίζει μια καρικατούρα με ένα μουστάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Σε δηλώσεις εκπροσώπων της μάλιστα στην εφημερίδα “El Pais” σημειώνεται πως η σειρά μόνο καλό κάνει στη φήμη του Νταλί, αφού έγινε γνωστός σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.




Όλα τα νέα για La Casa De Papel Netflix 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*