Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HBO, Showtime και Starz στην video υπηρεσία της Apple

*
Η Apple θα παρουσιάσει σύντομα τα σχέδιά της για τη νέα video streaming υπηρεσία σε ειδικό event στις 25 Μαρτίου και οι φήμες συνεχίζονται. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, η εταιρεία του Κουπερτίνο θα επενδύσει τόσο σε original περιεχόμενο (με δημιουργούς που θα είναι στο Steve Jobs Theater), όσο και σε παραγωγές τρίτων εταιρειών. Και σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως έχουν γίνει προσεγγίσεις σε δίκτυα όπως το HBO, το Showtime και το Starz, με σκοπό και να υπάρξει ένα δυνατό ξεκίνημα στην υπηρεσία, αλλά και να ανανεώνεται με νέο περιεχόμενο γνωστών σειρών που γνωρίζει ήδη το κοινό (και προφανώς επιθυμεί να περιλαμβάνονται σε μια μηνιαία συνδρομή τηλεοπτικού περιεχομένου). Περισσότερα σε λίγες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*