Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HBO Max: Μέσα στο 2021 η επέκταση της πλατφόρμας και στην Ευρώπη

*
Το HBO Max βγαίνει επιτέλους και εκτός αμερικανικών συνόρων και θα έρθει και προς τα μέρη μας μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Κάτι τέτοιο ανακοίνωσε η πλατφόρμα, ξεκινώντας το άνοιγμα εκτός ΗΠΑ με την Καραϊβική και την Λατινική Αμερική, όπου και αναμένεται στα τέλη Ιουνίου. Η λειτουργία του HBO Max στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης αναμένεται αργότερα μέσα στο 2021, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο πιο συγκεκριμένο πλάνο που να έχει ανακοινωθεί. Πάντως πρώτοι Ευρωπαίοι πολίτες που θα το απολαύσουν είναι οι κάτοικοι των Σκανδιναβικών χωρών, της κεντρικής Ευρώπης, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, κάτι που φαίνεται να σημαίνει πως στην Ελλάδα θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμη περισσότεροι. Στην παρούσα φάση, το HBO Max έχει μηνιαία συνδρομή της τάξης των 14,99 δολαρίων και προσφέρει πάνω από 10.000 ώρες προγράμματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*