Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HBO Max: Το 2020 ξεκινάει η νέα streaming υπηρεσία της WarnerMedia με 10.000 ώρες περιεχομένου

*
Η WarnerMedia άνοιξε τα χαρτιά της για τη νέα υπηρεσία streaming που ετοιμάζει, το HBO Max. Η υπηρεσία αναμένεται να προσφέρει περιεχόμενο από τις σειρές του δικτύου και αρκετό πρωτότυπο υλικό. Πιο συγκεκριμένα, η Warner Bros. Television θα προσφέρει αποκλειστικά τα 236 επεισόδια της σειράς Friends (Τα Φιλαράκια), καθώς και όλα τα επεισόδια των σειρών The Fresh Prince of Bel Air και Pretty Little Liars.

Ακόμη, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν αποκλειστικά σε streaming μια νέα σειρά παραγωγών της Warner για το The CW, όπως τις σειρές Batwoman και Katy Keene (spinoff του Riverdale). Ο Greg Berlanti θα φέρει αποκλειστικά στο HBO Max 4 ταινίες που θα απευθύνονται σε νεαρό ενήλικο κοινό και ο Reese Witherspoonn 2 ταινίες, για τις οποίες δεν υπάρχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες.




Στις Max Original σειρές που έχουν ήδη ανακοινωθεί περιλαμβάνονται οι παρακάτω: Dune The Sisterhood, Tokyo Vice, Flight Attendant, Love Life, Station Eleven, Made for Love και Gremlins (κινούμενα σχέδια). Το HBO Max θα ξεκινήσει να διατίθεται εμπορικά την άνοιξη του 2020 και θα κάνει πρεμιέρα με 10.000 ώρες περιεχομένου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Εγώ απορώ γιατί βγαίνουν αυτές οι ειδήσεις στην Ελλάδα αφού και να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τέτοιες υπηρεσίες, θα έχουν αναγκαστικά πολύ μικρό περιεχόμενο λόγω αποκλειστικών δικαιωμάτων με τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Απλά για να λέμε κοίτα τι απολαμβάνουν οι Αμερικάνοι, ε;

*