Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

High Score: Έρχεται το ντοκιμαντέρ τoy Netflix για τη χρυσή εποχή του gaming

*
Ολοένα και περισσότερο στα λημέρια μας έρχεται το Netflix και η νεότερη παραγωγή του για τους gamers είναι το High Score. Ο λόγος για ένα ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 19 Αυγούστου στην δημοφιλή πλατφόρμα streaming. Εκεί, αναμένεται να παρουσιαστεί η χρυσή εποχή του gaming και τα εντυπωσιακά βήματα που έχει κάνει η αγορά για να φτάσει στο σήμερα. Στα θέματα που θα παρακολουθήσουμε είναι η πορεία των Nintendo και SEGA, η ιστορία των Space Invaders, Final Fantasy, Street Fighter II, Mortal Kombat, DOOM, Pac-Man και Sonic, αλλά και αρκετών άλλων. Θα υπάρχουν ακόμη και συνεντεύξεις και αφιερώματα σε σημαντικά πρόσωπα της αγοράς. Περιμένουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*