Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Homeland: Στις 11 φεβρουαρίου η πρεμιέρα της 7ης σεζόν

*
Το Showtime ανακοίνωσε ότι η έβδομη σεζόν της δημοφιλούς σειράς Homeland θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατάνε οι πολυβραβευμένες ηθοποιοί Claire Danes και Mandy Patinkin, ενώ το βασικό cast συμπληρώνεται από τους Elizabeth Marvel, Linus Roache, Maury Sterling, Jake Weber και Morgan Spector. Όσοι παρακολουθούν τη σειρά, θυμούνται ότι στο τέλος της έκτης σεζόν και μετά από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της, η πρόεδρος Keane (Marvel) δεν κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην Carrie (Danes) και συνέλαβε 200 μέλη της υπηρεσίας πληροφοριών, δίχως να τους απαγγείλει κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του Saul Berenson (Patinkin). Η νέα σεζόν ξεκινάει με την Carrie να εχει εγκαταλείψει τη δουλειά της στον Λευκό Οίκο. Πλέον έχει μετακομίσει στη Washington, μένει με την αδερφή της και σκοπος της είναι η απελευθέρωση των 200 κρατούμενων. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer της 7ης σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*