Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

House of the Dragon: Πρώτες εικόνες από τη σειρά prequel του Game of Thrones

*
Τις πρώτες εικόνες των χαρακτήρων και του κόσμου του House of the Dragon, της σειράς prequel του Game of Thrones, δημοσίευσε το HBO. Το δίκτυο παρουσίασε μια ματιά στους Matt Smith, Emma D’Arcy, Olivia Cooke και άλλους, σε ένα από τα σκηνικά που χρησιμοποιούνται στα γυρίσματα. Τα πλάνα δείχνουν μια περιοχή κοντά σε θάλασσα με τους Matt Smith (Prince Daemon) και Emma D’Arcy (Princess Rhaenyra Targaryen).



Ένα άλλο πλάνο δείχνει τον Steve Toussaint ως Lord Corlys Velaryon (Sea Snake), ο οποίος είναι σύμφωνα με το σενάριο και ένας από τους πλέον θρυλικούς ταξιδιώτες της θάλασσας στην ιστορία του Westeros.



Η τρίτη και τελευταία εικόνα δείχνει τους Rhys Ifans (Otto Hightower, Hand of the King) και Olivia Cooke (Alicent).



Τα γεγονότα της σειράς House of the Dragon θα διαδραματίζονται 300 χρόνια πριν από αυτά του Game of Thrones και θα εξιστορούν τη ζωή και την πορεία του Οίκου των Targaryen και τον θρυλικό πόλεμο που έγινε γνωστός ως “Ο Χορός των Δράκων».

Διαβάστε ακόμη: Οι Top 10 ξένες σειρές του 2021

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*