Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

In From the Cold: Νέο κατασκοπευτικό θρίλερ έρχεται στο Netflix

*
To Netflix συνεχίζει να επενδύει σε νέο περιεχόμενο και ετοιμάζει ένα νέο κατασκοπευτικό θρίλερ με τίτλο In From the Cold. Πρόκειται για μια σειρά που θα συνδυάζει και υπερφυσικά στοιχεία και η πλατφόρμα έχει παραγγείλει τα 8 πρώτα επεισόδια. Στη σειρά θα πρωταγωνιστεί η Margarita Levieva (The Blacklist, The Deuce) και θα δίνει σάρκα και οστά στην Jenny, μια ανύπαντρη μητέρα που βρίσκει μπροστά της (λόγω CIA) το παρελθόν της ως Ρωσίδα κατάσκοπος της KGB. Η Jenny μπλέκεται σε μια υπόθεση ενός ανθρώπου που έχει τις ίδιες δυνάμεις με αυτήν και θέλει να κάνει κακό σε αθώους ανθρώπους και η πρωταγωνίστρια αναγκάζεται να αναλάβει δράση, προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσει όσο καλύτερα κρυμμένο γίνεται το παρελθόν της. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Adam Glass (Supernatural) και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο στη Μαδρίτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*